15/06/2009

Sabam doet onthaalouders betalen! (+ UPDATE)

opvang5_resize
Sabam eist nu ook van onthaalouders geld wanneer ze muziek draaien in de ruimte waar ze kindjes opvangen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws maandag.In een brief werden zij op de hoogte gebracht van de eis van de Belgische Vereniging van Auteurs, Componisten en Uitgevers. Kind & Gezin zegt al heel wat telefoontjes gekregen te hebben van stomverbaasde onthaalouders. Sabam zegt "enkel de wet toe te passen".

Vandaag gelezen - bron: Belga
Update: Blijkbaar gaat t hier toch wel om een misverstand!
Onthaalmoeders zouen onterecht een brief gehad hebben met de mededeling dat ze aan Sabam moeten gaan betalen voor muziek die ze thuis draaien. De brief zou enkel bedoeld zijn voor crèches en dergelijke.

Dit heb ik zojuist op t Nieuws gehoord!


12:28 Gepost in Algemeen | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Hey hey Ria Pjuterke gemaakt? Heeft een tijdje geduurd hé.Ik wens je een fijne week verder. Doei

Gepost door: Chris en Kelly | 15/06/2009

Reageren op dit commentaar

Ik hoorde deze morgen op de radio een genuanceerder verhaal door de woordvoerder van Sabam. Het zou alleen gaan over plaatsen waar kinderen opgevangen worden zoals in grootwarenhuizen en bij gesubsidieerde onthaalcentra voor kinderen, zoals die ingericht door stad en gemeente. Partikuliere onhaalmoeders zullen NIET hoeven te betalen.

Gepost door: Geert | 15/06/2009

Reageren op dit commentaar

HEY RI@ JA DA HEB IK OOK GELEZEN IN DE KRANT DEZE MORGEN, WANT GAAN DIE NOG ALLEMAAL UITVINDEN OM DE MENSEN GELD TE DOEN INLEVEREN..IN WAT VOOR EEN TIJD KOMEN WIJ???? FIJNE NAMID.VERDER.

GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 15/06/2009

Reageren op dit commentaar

Pfff we lazen het net al in de krant en ik vind het verschrikkelijk, m'n kan baken miljarden geven maar onschuldige mensen moeten hoe langer hoe meer betalen.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 15/06/2009

Reageren op dit commentaar

Ri@, Nu gaan ze wel echt ver ze. Als je al geld moet gaan betalen voor uwe radio aan te zetten omda ze kindjes opvangen. Straks is er geen opvang meer omda ze zo van die onozeliteiten vinden om de mensen lastig te vallen. Straks moete betalen om in u eigen huis uwe radio te mogen aanzetten.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 15/06/2009

Reageren op dit commentaar

hoi Ria Ja ja er gebeurt bij jullie ook van alles wat niet door de beugel kan, net zoals elders in de wereld. Maar het is goed je weer op m`n blog te zien. Prettige avond

Gepost door: tons | 15/06/2009

Reageren op dit commentaar

zeer dom vind ik dit

Gepost door: daemske | 15/06/2009

Reageren op dit commentaar

Goede avond Ria dat is toch wel overdreven,de sabam zit in geldnood zeker en dan gaan ze het gaan zoeken bij de kleine man.fijne start van een nieuwe week groetjes dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 15/06/2009

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.