13/08/2009

Nu krijgen we t helemaal, seg!!!

GevangenisVolgens Dirk Van Bogaert, directeur in de strafinstelling van Gent, zijn helikopterwerende netten niet zaligmakend.

Los van het feit dat er soms technische moeilijkheden opduiken, is Van Bogaert ook van mening dat ze funest zijn voor de gevangenen zelf. De netten zouden de gevangen een "opgesloten gevoel geven".

"Een gedetineerde die de hele dag in een cel heeft gezeten, is blij dat hij eens buiten kan. Als je dan onder een visnet moet wandelen, geeft dat een opgesloten gevoel," zegt Van Bogaert in de Corelio-kranten. gevangenis1

www.Hbvl.be

Riboke : 'Hoe kan ik zo stom zijn, om te denken dat een gevangenis dient om mensen op te sluiten?!' Schamen

13:58 Gepost in Algemeen | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

geef je groot gelijk

Gepost door: daemske | 13/08/2009

Reageren op dit commentaar

zeg dat wel ria ze moeten toch echt wel het idee houden,dat hun daad nog wel mee valt,zo komen ze vaak terug...wat raar zeg....liefs bo

Gepost door: boomer | 13/08/2009

Reageren op dit commentaar

Een misdrijf plegen loont hier in België. Met wat geluk krijg je een cel met tv, playstation, je krijgt de nodige ontspanning, als je zin hebt mag je werken maar het moet niet persé en je hoeft je eten maar op te scheppen, ben je ziek dan word je onmiddellijk geholpen en verzorgd. Dat ze die binnenkoer eens vullen met bomen. Goedkoop en gezond. En een helikopter kan er niet tussen landen. Neen, het moeten van die dure netten zijn waaraan flink verdiend wordt.

Gepost door: Stefanie | 13/08/2009

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.