28/04/2010

Tagliatelli met porei en champignons

imagesCA05R7S0

Ingrediënten
: - 250 gr tagliatelli
                     - peper, muskaatnoot en zout
                     - 40 gr vetstof
                     - 1 kg porei
                     - 2 dl room
                     - 250 gr champignons
                     - 500 gr gehakt
                     - 1,5 tot 2 dl bouillon
                     - 2 eetlepels basilicum
                     - 75 gr gemalen kaas
Werkwijze: Kook de tagliatelli beetgaar en laat uitlekken. De porei reinigen, in dunne ringen snijden en laten stoven met de vetstof. Voeg 1,5 dl room toe, alsook peper en zout. Laat nog 10 minuten stoven.
In een andere pan t gehakt bruinen, samen met de gesneden champignons. Dan 1/2 dl room, de bouillon, basilicum, peper, zout en muskaatnoot toevoegen.

De oven voorverwarmen.

Schik de tagliatelli, het gehakt en de porei in een vuurvaste schaal.
Strooi de geraspte kaas erover en plaats in de oven, gedurende 30 minuten op 200°C.

Smakelijk!

21:19 Gepost in Mijn recepten | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

hey Ria dat kan niets anders zijn dan heel lekker.als de gelegenheid zich voordoet zal ik dat wel eens eten.alvast smakelijk eten
liefs en slaapwel
dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 28/04/2010

Reageren op dit commentaar

Njammie! Net nu ik aan't diëten gegaan ben, zet jij hier zoiets lekkers neer Ria! ;-)
Fijne avond nog!
Lieve groetjes,

Gepost door: Elle | 28/04/2010

Reageren op dit commentaar

Ik zou er zo kunnen invliegen, alleen...championnekes lust ik niet! ;-)

groetjes

Gepost door: maike | 28/04/2010

Reageren op dit commentaar

:-) Da ziet er heel lekker uit. Maar een beetje veel room voor mijn puntjes vrees ik. ;-)

Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 29/04/2010

Reageren op dit commentaar

goedemorgen mmmmmm, komen eten?

Gepost door: Zon-nebloem | 29/04/2010

Reageren op dit commentaar

Ik proef het precies al, en het is lekker. Zeker een recept om over te schrijven. Ik eet graag pasta, jammie !

Gepost door: Mamapippa | 29/04/2010

Reageren op dit commentaar

..... dit is er eentje om bij te houden, ziet er heel lekker uit

Gepost door: merel | 29/04/2010

Reageren op dit commentaar

hallo Riboke hmmmm, lust ik ook wel :-)
fijne donderdag
groetjes

Gepost door: Borriquito | 29/04/2010

Reageren op dit commentaar

DAG RI@ DAAR ZOU IK GEEN NEE TEGEN ZEGGEN HMMMMM

EEN FIJNE ZONNIGE DONDERDAG GEWENST.
LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 29/04/2010

Reageren op dit commentaar

jammie :-)

Gepost door: Nana | 29/04/2010

Reageren op dit commentaar

dit ga ik nog eens maken voor Bert voor als ik 2 dagen weg ben ;-)
da zal er wel in gaan :D

Gepost door: lindsay | 01/05/2010

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.