18/07/2010

Fietstocht Porta Pelta

De countryavond gisteren was geweldig (zie vorige post), maar de fietstocht van vandaag viel dik tegen!  Wenkbrauw ophalen

fietsen_vaart%20DSCN4387.jpgMen kon kiezen uit een korte en een lange route, 20 km of 45km. De lange route was gewoon de Neerpelter fietsroute en de korte was heen en terug (Neerpelt/Lommel) langs t kanaal. Niet echt veel moeite gedaan om een route uit te stippelen dus, hé?!
De heenroute zijn we gewoon langs t kanaal gefietst, maar op de terugweg hebben we zelf maar een route uitgestippeld!

 
De inschrijving was 3€, een consumptie inbegrepen. Achteraf moesten we dan ook nog bijbetalen voor onze comsumptie en t was maar een Ice-Tea (zonder ijs dan nog wel). Dus niks speciaal eigenlijk, ma ja ... we hebben toch weer wat beweging gehad.  
Knipogen

 

Commentaren

Inderdaad, veel moeite is er niet gedaan om de fietstocht aantrekkelijk te maken. Wel jammer. Maar je bekijkt het nog positief: jullie hebben beweging gehad. En da's ook belangrijk, niet ?
Nog een fijn weekend Riboke.

Gepost door: Stefanie | 18/07/2010

Reageren op dit commentaar

Je blog ziet er leuk uit. Mooie kleurkeuze ook. Ik probeer de mijne nog steeds in het groenere te krijgen maar geef het momenteel een break.
Ben al blij dat bloggen met sommige bloggers nog kan. Blijkbaar wordt er volgende week een aanpassing gedaan waardoor we terug de beginmenu's kunnen krijgen.
Fingers crossed en maak er een blije zondagavond van.
Lieve groetjes.

Gepost door: Leva | 18/07/2010

Reageren op dit commentaar

dag Ria,om je zijkanten te vergroten moet je naar disegn,geavanceerde instellingen,wijzigen template's(ja)dan zoeken naar container deze kun je wijzigen ik heb de mijne op 1200px gezet. en als je het niet vind surf dan eens naar alles over de skynetblogs.be,daar vind je de nodige uitleg ook.ik hoop dat ik je een beetje op weg hebt geholpen.mijn tekst zet ik op vier en de psp op groot formaat.ik wens je nog een fijne zondag en een prettige week,tot volgende week zaterdag of zondag
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 18/07/2010

Reageren op dit commentaar

ri@ ..dat is spijtig als iets zo tegen valt,maar soms moet je er zelf maar iets van maken hé .groetjes bo

Gepost door: boomer | 18/07/2010

Reageren op dit commentaar

Hey, dag Ri@,

Het is wel zoeken he?
Wil boven rechts die nieuwsbrief weg hebben op mijn blog rechts, en dat lukt me maar niet en lezen dat ik al gedaan heb! jongens toch!!!
Oei dat is spijtig dat het is tegen gevallen met de fietstocht maar lees dat je zelf iets hebt bedacht om verder te fietsen en dan troggelen ze nog meer geld af als ne mens iets wil drinken!!! man, man, man toch!!
Ik wens je een hele fijne avond toe!

groetekes, annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 18/07/2010

Reageren op dit commentaar

spijtig dat het tegenviel, maar ja je hebt toch gefietst

Gepost door: merel | 19/07/2010

Reageren op dit commentaar

Nee, veel uitgestippeld hebben ze niet gedaan voor zo'n fietstocht. Eigenlijk een spijtige zaak ... en er dan nog geld voor vragen :-(

Fijne maandag !

Gepost door: Mamapippa | 19/07/2010

Reageren op dit commentaar

Dag ri@, Kom je een fijne maandag wensen, t'is al in de namiddag, maar die is nog lang tot het avond wordt he!!!!!

Lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 19/07/2010

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.