15/05/2011

Jack Sunman

 

t Was weer een tijdje geleden .... maar deze namiddag zijn we nog s naar een optreden, met gelegenheid tot dansen, geweest van Jack Sunman, mijn favoriet!

Bovenstaand filmke komt van zijn DVD - In dreams.
t Is altijd weer genieten zowel live als op DVD Lachen

03/03/2011

Bart Herman - "zolang ik leef"

 

ZO LANG IK LEEF.JPG

 

Dit nummer werd als achtergrond gebruikt voor de DVD van ons Moe, heel toepasselijk ... en eentje van mijn Topfavoriet! Prachtig nummer Lachen

Spijtig genoeg kan ik t nie vinden op You Tube.
 

24/11/2010

De steen - Paul de Leeuw

09/11/2010

Schilderij-Guus Meeuwis

05/07/2010

Gisteren ...

sunman 
nog s een namiddag kunnen genieten van de countrymuziek van mijn favoriet Jack Sunman!
t Was al meer dan een jaar geleden dat ik nog s naar een optreden geweest was.
Nu zal hij weer elke maand in Weert optreden, dus zal ik wel weer s vaker kunnen gaan Lachen!

04/11/2009

Zalig wegdromen ...

bij de muziek van Geoffrey Gurrumul Yunupingu

Gurrumul is afkomstig van Elcho Island in het noorden van Australië. Hij werd blind geboren, maar dat wil nog niet zeggen dat hij geen talent heeft voor muziek.

Geoffrey Gurrumul Yunipingu had wel een gitaar, maar omdat hij linkshandig is en zijn eiland te afgelegen was om speciaal materiaal te laten overkomen, heeft hij zijn gitaar ondersteboven leren spelen.

http://aardling.com

30/10/2009

Gisteren ontvangen in mijn mailbox :-)

hallo beste muziekliefhebbers,
 
nieuws over 'johnny and the tigers':
in 2010 gaat het opnieuw gebeuren....
 
we gaan met alle leden van vroeger weer een 'reünie-concert' verzorgen
op:
      zaterdag 19 juni 2010
           is het concert met:
               'johnny and the tigers'
                              in Eksel
                                  tijdens Eksel kermis...
 
we houden jullie op de hoogte...
 

beste groeten....

JOHNNY TIGER /SINGER SONGWRITER

foto1.tigers.vergadering

Foto: alle leden van vroeger in vergadering over de reünie Lachen

16/08/2009

Rimpelrock 2009

Rimpelrock 005De achtste editie van Rimpelrock, het festival voor de oudere muziekliefhebber, lokte zaterdag zo'n 30.000 bezoekers naar de festivalweide in Kiewit bij Hasselt. Vorig jaar trok Rimpelrock nog 40.000 bezoekers.

Rimpelrock 011

In de loop van de namiddag telde het festival wat minder bezoekers. Organisator Chokri Mahassine vermoedt dat het warme weer een rol speelde. Veel mensen beslisten om pas 's avonds naar Kiewit af te zakken. De weergoden waren het muziekfestival zaterdag dus gunstig gestemd en de temperatuur fietste vlotjes naar de dertig graden. "Via onze medewerkers spoorden we de mensen aan een parasol te gebruiken. De bezoekers konden ook met een koelbox de weide op, '' vertelt persverantwoordelijke Katrien Goossens. Het Vlaamse Kruis had niet meer werk dan anders. Net als vorig jaar konden de bewoners van twaalf Limburgse rusthuizen overigens via live streaming meegenieten van Rimpelrock. Headliner van de achtste editie was Clouseau. Andere grote namen waren Lee Towers en Billy Ocean. Verder stonden Free Souffriau met haar hommage aan Ann Christy, Christoff & Lindsay, Vader Abraham, Dana Winner, Luc Steeno en Jimmy Frey op het podium.  


Rimpelrock 004Zelfs de Familie Flodder was aanwezig Lachen Knipogen

 HET WAS WEER GOED en  HET WEER WAS GOED (allé onder een parasolleke/tentdoek) dan toch ...

25/06/2009

Als herinnering aan Yasmine ...

 

Wat vind ik dit mooi ...Lachen

07/03/2009

Steracteur-sterartiest 2009

Mathias Sercu is vrijdagavond de winnaar geworden van 'Steracteur-Sterartiest' op één. Hij volgt daarmee Stan Van Samang en Free Souffriau op. Mathias haalde het in een spannende finale van Ann Van Den Broeck.mathiassercu

Mathias Sercu belandde samen met Ann Van Den Broeck en Margot De Ridder in de finale. Margot, die zeven seizoenen lang Dorien vertolkte in Flikken, viel als eerste af en kreeg de bronzen medaille. Uiteindelijk was het opnieuw Mathias Sercu, bekend van zijn rollen in Buiten de Zone, Team Spirit of W817, die de kijker wist te overtuigen van zijn kunnen. Hij zong in de finale 'Use Somebody' van Kings of Leon, 'With a little help from my friends' van Joe Cocker en 'Suspicious Minds' van Elvis Presley. Mathias Sercu schenkt met zijn overwinning 25.000 euro aan 'Het Anker', een centrum dat jongeren en volwassenen met een autismespectrumstoornis begeleidt.

e_vidimg_sasa_neutraal

MSN Nieuws

Riboke: Mathias was ook mijn favoriet Lachen! Ann was ook goed.
Maar Margot had er volgens mij al lang mogen uitgestemd worden. Anderen waren duidelijk beter, maar moesten afvallen omdat zij niet zo piepjong waren, als Margot.
Dat is wat ik ervan denk ...Onbeslist